• 17 april 2011
  • Redactie
  • 2

Tijdens het persbericht dat Goede Tijden Slechte Tijden nog tot 2015 te zien zal zijn bij RTL was ook Kennard Bos aan het woord. Hij kon ons meer vertellen over de komende weken in Goede Tijden Slechte Tijden.

“Charlie en Danny werken zich steeds verder in de nesten met hun geheime affaire. Wanneer krijgt Rik door dat hij wordt bedrogen door zijn vrouw en broer? De zwangerschap van Sjors zet haar relatie met Bing meer en meer onder druk en Nina neemt, nadat ze geconfronteerd wordt met de waarheid rond de aanrijding van Noud, een heftige beslissing, die de relatie met haar ouders voorgoed verandert. Verder ontdekt Lorena een geheim uit haar verleden dat haar wereld op z’n kop zet.”

Naast dat wou Kennard Bos ook nog een klein tipje van de sluier oplichten over de zomercliffhanger dit jaar. “En de altijd veelbesproken zomercliff die nadert, belooft dit jaar extra schokkend te worden met niet alleen de nodige spanning maar ook een (voor niet iedereen aangename) verrassing.” aldus Bos.

2 comments on “Kennard Bos verklapt zomercliffhanger

Geef een reactie