• 5 april 2011
  • Redactie
  • 0

Inge Schrama en Tygo Gernandt zijn helemaal niet verliefd. Zo vertelt Tygo in een interview over zijn nieuwste film Süskind. “Mensen denken nu allemaal dat ik verliefd ben op Inge Schrama uit Goede Tijden Slechte Tijden.” Maar Inge is naar zijn zeggen gewoon een vriendin van hem.

“Dan lopen we even naast elkaar en dan lopen er gelijk allemaal fotografen ’taktaktaktak’ foto’s te schieten. Maar we zijn helemaal niet verliefd.” aldus Tygo. Hij baalt ervan dat de media er zo opgesprongen is, want hierdoor is de band tussen hem en Inge wel verslechterd. “Ik vind Inge heel erg leuk en Inge vind mij ook heel erg leuk maar door dit voorval vinden we elkaar eigenlijk helemaal niet meer leuk. We vonden elkaar heel erg leuk, maar als er dan meteen zoveel druk op wordt gelegd, dan wordt het heel iets anders.”

Geef een reactie