• 17 april 2011
  • Redactie
  • 0

In de wandelgangen van GTST is er al veel over gesproken. Het GTST Magazine komt binnenkort terug! Het Goede Tijden  Magazine is een initiatief van de producent Endemol en RTL. In het magazine werd wekelijks informatie, nieuws en video’s gedeeld met geabonneerde leden.

Goede Tijden Magazine liep ver voor zijn tijd als online magazine. Met de komst van de smartphones en vooral de tablets, zoals de iPad, is er een rage ontstaan om via de iPad magazines en boeken te lezen. Producent Endemol en omroep RTL gaan hier nu goed op inspelen door de comeback van het Goede Tijden Magazine. Het Goede Tijden Magazine zal binnen een korte tijd terug keren op het internet.

Echter zullen er wel wijzigingen plaats vinden. Zo is er aangegeven dat er een nauwe samenwerking wordt gezocht met de velen fansites van GTST. Het is nog niet bekend wanneer het online magazine online zal komen.

Geef een reactie