• 24 april 2011
 • Redactie
 • 6

GTSTFanclub weet u exclusief te melden dat Jack van Houten na de zomerstop niet meer te zien zal zijn. Dit zal echter van tijdelijke aard zijn. Acteur Mark van Eeuwen zal zich voor drie maanden niet op de set begeven.

Komende weken zullen we zien hoe Lorena een duister geheim ontdekt over haar verleden. De geruchten gaan dat ook haar vriend Jack van Houten zal worden meegesleept in Lorena’s problemen. Rond de zomercliffhanger komt het dan ook tot een ontknoping en zal Jack Meerdijk voor even verlaten.

De drie maanden afwezigheid van Mark van Eeuwen vallen samen met de flexwetregelgeving. Aangezien Van Eeuwen geen vast contract heeft zal de acteur om de 3 jaar tijdelijk zijn werkzaamheden bij Goede Tijden Slechte Tijden stop moeten zetten. In juni 2008 moest de acteur al voor drie maanden uit GTST. In juni 2011 is hij genoodzaakt om de soap weer tijdelijk te verlaten.

6 comments on “EXCLUSIEF: ‘Jack verlaat GTST na zomercliffhanger!’

 1. Waarom krijgt hij geen vast contract? Ik kreeg bijna de tranen in m’n ogen toen Lorena nog snel wilde rennen van de begraafplaats van haar moeder naar de boot van Jack en Jack ondertussen al weg gaan varen was. Het was zo’n leuk GTST koppel! Hopelijk komen ze weer samen na de 3 maanden afwezigheid van Jack! Ik mis hem nu al!

 2. Jack mag niet dood! Het is zo’n goede acteur en zo’n leuke personage!!!!!
  het zou echt zonde zijn als hij eruit gaat, maar ik denk dat Ron eruit gaat door het virus…
  we zullen het zien

 3. HE HE EINDELIJK IK HOOP DAT DEZE LOSER ECHT NIET MEER TERUG KOMT!!!!
  HIJ WIL ALLEEN MAAR MET VROUWEN OMGAAN WIE OP DAT MOMENT IN DE SCHIJNWERPER STAAN OM ZELF WEER EVEN WAT BEKENDHEID TE KRIJGEN ………….EN ACH IK ZEG JE HET IS EN BLIJFT EEN LOSER EEN KLAPLOPER EEN SUKKEL DUS!!!!1
  IK HOOP DAT DE DEZE VROUWEN GOED NADENKEN VOOR ZE DENKEN DAT HIJ DOET OF HIJ INTERESSE IN HEN HEEFT ……LIEVE DAMES HIJ PROFITEERT VAN JULLIE BEKENDHEID !!!!!

Geef een reactie