• 24 april 2011
  • Redactie
  • 7

Enkele weken werd dit magazine al aangekondigd op de GTST Fanclub. Terwijl enkele fansites beweerde dat er geen sprake was van een nieuw GTST magazine, wordt vandaag het tegendeel bewezen. Een nieuwe editie van het Goede Tijden Magazine is een feit.

Het GTST Magazine is een initiatief voor en door echte GTST fans. De GTST fansites kennen we inmiddels wel, dit is de rede waarom de redactie van GTST Fanclub.nl kwam met dit nieuwe initiatief. Een online magazine welke gelezen kan worden via deze website. In de toekomst zal het blad vaker gaan verschijnen. Momenteel gaat dit om een proef editie. Via een formulier op de website kan iedereen zich aanmeldne voor het magazine. Het magazine is gewoon geheel gratis.

Het is nog niet bekend hoe vaak het magazine zal gaan verschijnen. Er wordt nog druk gezocht naar andere fansites welke willen samenwerken en naar redactieleden. Aan de hand hiervan kan zo een vervolg worden gemaakt op dit blad.

Voor het laatste nieuws kan de bezoeker al terecht op www.gtstfanclub.nl. Goede Tijden Magazine was eerder een initiatief van RTL Nederland en Endemol. Echter stopte het zeer succesvolle blad zeer plotseling. Rede genoeg voor de GTST fans om dit nieuwe blad in het leven te roepen.

Het magazine maakt gebruik van de nieuwste software. De redactie hoopt dat er gauw een vervolg komt. Een vervolg komt er sowieso, echter is niet bekend wanneer en hoe vaak er een vervolg zal komen. Maar dat het GTST Magazine een vast blijvertje wordt voor de GTST fans staat vast. Reacties op het magazine zijn altijd van harte welkom. Reageer op dit bericht en laat weten wat u er van vindt.

7 comments on “Eerste GTST Magazine online!

  1. Ik vind eerlijk gezegd dat dit magazine niet heel veel toevoegd aan deze fansite. Ik kijk regelmatig op gtstfanclub.nl en ik volg jullie ook via twitter. Via twitter krijg ik te zien of er een nieuw bericht hier staat en dan kijk ik meteen.

    In heb magazine staan precies dezelfde topics als hier op de site, dus het is eigenlijk een beetje dubbelop…. jammer!

  2. ik vind het ook dubbelop ik had net al die stukjes op de site gelezen en wilde net het magazine gaan lezen maar kwam er toen achter dat ik dat allemaal al had gelezen…

Geef een reactie