• 29 april 2011
  • Redactie
  • 0

Voor Cynthia Abma was het niet de eerste keer dat ze auditie deed voor een rol in Goede Tijden Slechte Tijden, toen ze zich beschikbaar stelde als Bianca Bouwhuis. Een heleboel jaar terug probeerde zij namelijk de rol van Linda Dekker te pakken te krijgen.

Abma haakte namelijk eerder af. De actrice kreeg de rol van Anja Jansen aangeboden in de serie Spijkerhoek en daar kon Cynthia Abma geen nee tegen zeggen. Uiteindelijk werd Babette van Veen, Linda Dekker in GTST. Wel speelde Cynthia een kleine bijrol in de soap als vriendin van John Alberts, Lianne.

De actrice voelt zich momenteel helemaal op haar plek bij GTST. Ze heeft een goede chemie met haar tegenspeler Joep Sertons en vindt het heerlijk dat ze zulke fijne werktijden hebben. Zo kan ze haar zoontjes, Vic en Joe ’s avonds nog lekker even knuffelen. Haar contract is pas geleden met een jaar verlengd, dus we kunnen nog zeker tot 2012 van de actrice genieten.

Geef een reactie