• 2 april 2011
  • Redactie
  • 0

Afgelopen week was de cast van Goede Tijden Slechte Tijden aanwezig bij het toneelstuk La Cage aux Folles, waarin hun collega-acteur Bartho Braat een rol speelt. Bartho zelf was erg zenuwachtig om te spelen voor zijn collega’s, maar dat was niet nodig geweest. De cast van GTST was razend enthousiast.

Van te voren is Ferry Doedens al reuze benieuwd. “Burgerlijke Jef in een jurk, dat vind ik al heel grappig, ik denk dat het hem heel goed zal staan. Een paar hoge hakken erbij en een mooie rode chanel jurk.” aldus Ferry.

De cast van Goede Tijden Slechte Tijden mist de acteur wel op de set. “Ja, ik zeg altijd: het oude brombeertje is er niet, zo noem ik hem altijd. Sorry Bartho!” zegt Ferry. Ook Cynthia Abma en Everon Jackson Hooi missen de acteur enorm. Na afloop van de voorstelling zijn de acteurs en actrices razend enthousiast en overhandigt Everon hem een prachtige bos bloemen van het hele team.

Geef een reactie