Een hoop drama de komende weken in Goede Tijden Slechte Tijden. Anton maakt het zijn zoon en diens vriend Lucas niet makkelijk nu Edwin uit de kast is. Rik en Charlie’s huwelijk gaat verder bergafwaarts. Rik trekt ineens naar Sjors toe, terwijl Charlie en Danny elkaar opzoeken. En hoe gaat het nu verder met Nina, Noud en Wiet? Lees dan gauw verder..

Maandag 14 maart
Lorena en Wiet hebben een gezamenlijk doel: verhuizen. Ze gaan samenspannen om ook Jack zover te krijgen. Sjoerd krijgt aanwijzingen dat Rikki hem wil en maakt daar werk van. Lucas wil Ludo inzetten om Anton om te praten. Edwin heeft het helemaal gehad met zijn vader.

Dinsdag 15 maart
Edwin merkt dat Sjoerd hem anders behandelt dan eerst en wil weten hoe dat zit. Danny liegt tegen Rikki over vrouwen. De sfeer tussen Rik en Charlie voelt voor beiden steeds geforceerder aan. Maxime wil niet dat Amy vaker bij Ludo logeert. Anton zet Ludo onder druk.

Woensdag 16 maart
Noud maakt een moeilijke keuze en brengt Laura daarmee in verlegenheid. Rik heeft een klik met Sjors. Charlie heeft een stiekeme ontmoeting met Danny. Maxime doorziet een plannetje van Nina en wil alles erover weten. Wiet verpest een leuke avond.

Donderdag 17 maart
Charlie weet een heftige reactie bij Rik los te maken. Wiet reageert haar frustratie af op haar zus. Sjors ontdekt wat er met haar aan de hand is. Noud is onder de indruk als Nina de verstandigste blijkt, maar kiest hij ook voor haar?

Vrijdag 18 maart
Maxime bespeelt Bianca: ze wil precies weten wat er gaande is tussen Anton en Ludo. Jack probeert erachter te komen wat Sjors mankeert. Anton komt voor een verrassing te staan, en weet op zijn beurt Lucas ook te verrassen. Zal Ludo aan Amy vertellen dat ze niet meer welkom is?

Maandag 21 maart
Bianca moet ingrijpen als Anton door het lint gaat. Ludo is ongerust over de plannen van Maxime, maar verzwijgt dit. Maxime liegt tegen Nina. Noud richt zich op Wiet en ontdekt iets over zichzelf. Janine beschuldigt Anton. Lucas is er niet best aan toe.

Dinsdag 22 maart
Sjors biecht haar probleem op aan Rik. Bianca is klaar met Anton en stelt vergaande eisen aan hem. Edwin krijgt een genereus aanbod. Charlie vertelt Lorena dat alles weer goed is tussen haar en Rik.

Woensdag 23 maart
Rikki wil Sjoerd helpen, maar dan zal hij eerlijk moeten bekennen wat hem dwarszit. Charlie verwijt Rik dat hij geen moeite voor hun relatie wil doen. Danny kan Charlie maar niet uit zijn hoofd zetten.

Donderdag 24 maart
Bianca verwijt Anton dat hij het gezinsgeluk verpest heeft. Noud en Wiet belanden bij elkaar in bed. Als Rik eindelijk eens uitgaat, komt hij op het verkeerde moment binnen. Charlie zit in een emotionele achtbaan.

Vrijdag 25 maart
Maxime krijgt slecht nieuws van haar advocaat. Wiet wordt onzeker als Noud niet eerlijk tegen haar is over zijn gevoelsleven. Nina krijgt een onverwachte SMS en maakt een afspraak met de verzender.

Geef een reactie