Vanavond belooft GTST weer zeer spannend te gaan worden. Zo zet Nina alles op alles om Noud terug te krijgen. Ze gaat uit haar dak als ze vanavond ziet hoe Wiet en Noud steeds meer met elkaar op trekken. Ze geeft Wiet er van langs en ze gaat in conflict met haar. Echter vangt Noud dit op, waardoor de situatie alleen maar heftiger wordt. Noud en Nina blijken niet meer te redden samen, waardoor ze bij haar tante Maxime in gesprek gaat.

Ook Rik heeft het zwaar. Het gesprek van Sjors heeft hem aan het denken gezet. Maar het is niet helemaal exact wat hij er mee aan moet. Hij blijft twijfelen, maar hij blijft ook kwaad. Danny probeert echter weer zijn band met Rikki goed te krijgen. In eerste instantie loopt dit totaal niet goed, waarna Rikki en Danny een goed gesprek krijgen. Rikki raakt overtuigt van de spijt van haar oom. Als ze met Rik hierover in gesprek gaat, valt dit echter niet in goede aarde. Terwijl langzaam aan toch de twijfel bij Rik steeds groter wordt.

Jack maakt zich tevens ernstige zorgen over zijn zusje Sjors. Hij vraagt zich af of alles wel goed met haar gaat. Zijn andere zusje Wiet gaat samen met Noud helemaal los in Dansatoria. De twee beginnen te dansen, terwijl Nina toe kijkt. Nina kan het niet langer aan en probeert Noud zijn geheugen terug te laten krijgen, door hem jaloers te maken. Om deze reden zoent ze met Sjoerd!

Dit en meer vanavond om 20.00 uur op RTL 4 in een nieuwe aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden.

Geef een reactie