Vanavond wordt het weer erg spannend in GTST. Op de vooravond van het weekend worden we het weekend ingestuurd met een spannende cliffhanger. De verhaallijn rond de homoseksualiteit van Edwin en Lucas loopt steeds verder op.

Lucas komt Edwin ophalen, terwijl Bianca alles op alles zet om de situatie te ontstressen, slaat Anton compleet door. Fel reageert hij dat zijn zoon geen homo is. Voor Lucas is de maat vol, hij reageert fel terug en geeft aan dat hij het onredelijk vindt, aangezien enkele tijd terug Anton nog wilde dat zijn zonen zijn excuses aanboden om het homo haterige gedrag van ze.
Bianca praat vervolgens met Maxime. Maxime speelt in op haar gemoed als Bianca haar verhaal verteld over de reactie van Anton, op zijn homoseksualiteit.

Lorena raakt gefrustreerd van de enorme troep in de boot van Jack. Overal liggen spullen van Wiet en Lorena wil dan ook dat ze vertrekt, aangezien de omgeving gewoon te klein is om met zijn allen te wonen. Daarom komt Lorena met het voorstel om te gaan samenwonen in een andere woning.

Op straat bezoekt Anton Lucas opnieuw. Als Edwin er niet bij is ontstaat er een zware discussie. Anton beweert dat Edwin geen homo is, maar door de extreem vele aandacht die hij gaf hij zo denkt dat hij homo is. Lucas wordt opgelegd dat hij uit de buurt moet blijven van zijn zoon. Als hij dat niet doet krijgt hij met Anton te maken!

Geef een reactie