Vanavond is er om 20.00 uur weer een nieuwe aflevering van je favoriete soap Goede Tijden Slechte Tijden. Ook vanavond gaat er weer heel wat gebeuren. Liefde, jaloezie en verlangens kruisen elkaar.

Sjoerd wordt kwaad op Nina en schreewut:”Die gestoorde teef begint mij hier ongevraagd te tongen!” Iedereen keert zich tegen Nina, haar plan heeft niet gewerkt. Noud loopt boos weg en zegt dat hij toch niet jaloers wordt als dat haar bedoeling was. Danny en Charlie hebben een stiekem onderonsje. Charlie is totaal niet gediend van het stiekeme gedoe en wil zich aan haar afspraak houden. Rikki proeft wat jaloezie bij Rik. Noud lucht zijn hart bij Danny. Terwijl Danny maar blijft piekeren over Charlie. In een flashback hoort hij het gesprek met Sjors. Danny vindt Charlie nog steeds erg leuk. Rik en Sjors raken in de Koning in gesprek, Rik vertelt zijn angst en dat Charlie later kwam en dat hij ervan baalt dat hij haar niet meer durft te vertrouwen. Rik is bang haar kwijt te raken…aan Danny. Nina komt in een emoti0neel gesprek met Noud en belooft hem met rust te laten, maar dat ze het zo jammer vindt dat het over is. Als Rik heel onzeker is over zichzelf, laat Sjors hem in zien dat het onzin is en Charlie van hem houdt. Tijdens het werken met Noud, geeft Danny het dan eindelijk toe. Dan zegt hij tegen Noud:”Ik ben verliefd… op Charlie!”

 

1 comment on “Vanavond: Danny is verliefd op Charlie

Geef een reactie