De komende weken wordt het weer spannend in Goede Tijden Slechte Tijden. Zo vertelt Sjors aan Bing dat ze zwanger van hem is, lopen de spanningen tussen Lucas en Anton hoog op en lijkt Noud iets meer te gaan voelen voor Nina.

Maandag 28 maart

Maxime heeft een verontrustende verrassing voor Ludo. Noud doet heel erg zijn best om zijn geheugen terug te krijgen. Wiet wil weten waarom. Janine is sprakeloos als ze hoort welke straf Anton boven het hoofd hangt. Bianca en Anton hebben het moeilijk met Edwins afwezigheid.

Dinsdag 29 maart
Charlie kan Danny maar niet uit haar hoofd zetten en wordt geconfronteerd met de sleur van alledag. Noud vraagt Lucas om hulp bij een verrassing voor Nina. Maxime wil dat Ludo aan Amy laat weten dat ze bij hem niet meer welkom is.

Woensdag 30 maart
Charlie krijgt liefdesadvies van Lorena. Nina wordt eerst teleurgesteld door Noud, maar later weet hij het goed te maken. Ludo raakt zwaar gefrustreerd als hij verantwoording moet afleggen bij Janine. Jack moet ingrijpen bij een ruzie tussen Rik en Danny. Maxime buit de situatie met Amy handig uit.

Donderdag 31 maart
Janine schakelt een specialist in voor Anton. Edwin en Lucas hopen dat dit toenaderingsplan gaat werken. Sjors kan niet langer verzwijgen dat ze zwanger is en wordt onzeker van Bings reactie. Charlie liegt tegen Rik over waar ze was.

Vrijdag 1 april
Bianca hoopt er het beste van als Anton het met Edwin wil bijleggen. Sjors begrijpt niets meer van Bing. Rikki probeert Sjoerd afleiding te bezorgen na al het gedoe bij hem thuis, maar dat loopt een beetje uit de hand.

Maandag 4 april
Charlie luistert niet naar de goede raad van Lorena en blijft eigenwijs. Janine weet bij Anton precies aan te wijzen waar het fout zit. Sjoerd baalt dat hij een blauwtje heeft gelopen. Rikki moet onder ogen zien wat haar gevoelens voor Sjoerd zijn.

Dinsdag 5 april
Lucas ontdekt de ware reden van Nouds bezoek aan huize Sanders. Sjors baalt ervan dat Bing veel te snel gaat. Door een stiekeme gebeurtenis voelt Danny zich extra schuldig tegenover Rik. Maxime daagt Ludo uit.

Woensdag 6 april
Sjors vertelt Danny iets wat ze liever geheim had gehouden. Janine is het niet eens met de manier waarop Ludo onder de aanrijding probeert uit te komen. Nina probeert iemand mee te sneaken naar haar kamer.

Donderdag 7 april
Het raakt Lucas heel diep hoe Anton tegen hem doet. Lucas neemt dan ook tegenmaatregelen. Daar gaat hij wat ver in. Sjors eist de waarheid van Bing. Rik vindt dat Charlie maar raar reageert op zijn plannen.

Vrijdag 8 april
Edwin is woedend op Lucas. Janine probeert Ludo ervan te overtuigen dat hij verkeerd bezig is als hij Nina’s vertrouwen terug wil winnen. Bianca eist een verklaring voor Antons gedrag en die krijgt ze!

2 comments on “Spoiler: Vooruitzichten komende weken!

Geef een reactie