Door de komst van Twitter zijn wij veel sneller op de hoogte van bepaalde buitenopnames. En door een beetje speurwerk kom je er al gauw achter waar de acteurs zich bevinden. Gisteren was de cast en crew van Goede Tijden Slechte Tijden op locatie in Ermelo.

Onder andere Ferry Doedens, Ruud Feltkamp, Raynor Arkenbout, Guido Spek en Marly van der Velden waren op locatie op het vakantiepark Doppenberg en het naast gelegen bos. Volgens Ferry was Marly echter bijna niet te verstaan en leek het of hij naar RTL 5 keek om vier uur ’s nachts. De actrice is vandaag, net als Raynor Arkenbout, ziek. Dus dat waren waarschijnlijk al de voortekenen. Voor één scène wordt er gevoetbald. Een partijtje tussen Raynor Arkenbout en Ferry Doedens en dat verklapt ons natuurlijk dat de relatie van Lucas en Edwin voortzet, ondanks het tegengas wat Anton probeert te geven.

1 comment on “Spoiler: Buitenopnames in Ermelo!

Geef een reactie