Sinds kort zijn we als kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden getuige van de eerste homorelatie tussen twee vaste karakters in de serie. Lucas versleet de ene jongen na de andere, maar voor Edwin is het allemaal nieuw. En wat daarbij zeker niet kan ontbreken is een coming-out. Hoe gaat de familie Bouwhuis reageren, nu het nieuwste koppel morgenavond staat te zoenen op Antons feest?

Één ding is zeker: de reactie zal niet mals zijn voor Edwin. Bianca waarschuwde haar man al er goed mee om te gaan, maar ook voor haar is dit gebeuren helemaal nieuw. Uit het boerendorp waar het huisartsengezin vandaan komt, kent men namelijk geen homo’s. Anton, zal als conservatieve vader, dan misschien wel eens anders uit de hoek komen dan Edwin voorheen had gehoopt. En wat te denken van broer Sjoerd: hij sloeg Lucas eerder al eens neer nadat deze probeerde te flirten met zijn Edwin. Nu zijn deze twee dan echt een setje. Hoe zal Sjoerd er nu mee omgaan?

De spoilers verraden in ieder geval dat omtrent de coming-out van Edwin een hoop te doen is. Tijdens de komende weken gebeurt namelijk het volgende:

Anton pakt zijn zoon hard aan, is er over de uitzending van maandag te lezen. Waarschijnlijk valt de poging van Edwin om te laten zien wie hij is niet in goede aard bij zijn vader. Sjoerd is daarnaast diep teleurgesteld in zijn broer. Anton maakt Edwin later duidelijk hoe hij denkt over homo’s. Bianca wuift daarentegen de gezinsproblemen weg, terwijl Lucas wil Ludo inzetten om Anton om te praten, terwijl Edwin het helemaal gehad heeft met zijn vader. Daarnaast zal Edwin merken dat Sjoerd, nu hij weet dat zijn broer op jongens valt, anders behandelt.

Geef een reactie