• 6 maart 2011
  • Redactie
  • 0

Jan Kooijman is een van de mannen die voor een fotoshoot in opdracht van Bridget Maasland uit de kleren is gegaan. Ook Jans collega-jurylid (van So You Think You Can Dance) Dan Karaty en de Volendamse zanger Jan Smit deden dit voor Bridget’s erotisch getinte kalender voor de Dutchpuppy Foundation.

Een woordvoerder heeft de voorgaande namen bevestigt in het AD. De mannen zijn bijna naakt te zien in gewaagde poses met een hond aan hun zijde. De woordvoerder: “Vooral Dan gaat tamelijk ver, de rest houdt het netjes.”

Er gaan nog een aantal geruchten over de andere mannen in deze kalender. Onder andere Chris Zegers, Jim Bakkum en ook oud-GTST’er Sebastiaan Labrie worden genoemd. Johnny de Mol is ook een opvallende naam in dit rijtje. De shoot zou hebben plaatsgevonden in de tijd dat hij en Bridget een relatie hadden, maar intussen is het stel uit elkaar.

Vanaf september is de kalender verkrijgbaar. De opbrengst ervan gaat vanzelfsprekend naar de Dutchpuppy Foundation. Deze wil mishandeling van honden tegengaan en de groep straat- en zwerfhonden verkleinen.

Geef een reactie