• 4 maart 2011
  • Redactie
  • 0

Onlangs arriveerden en vertrokken acteur Tygo Gernandt en GTST-actrice Inge Schrama gelijktijdig bij de première van de film Rango. Meteen staken de geruchten op dat de twee wel eens een relatie zouden kunnen hebben. In november 2010 maakte Inge Schrama bekend alweer een tijdje vrijgezel te zijn en Tygo Gernandt zag vorig jaar zijn relatie stuk lopen met actrice Eva van de Wijdeven.

Op de première van Rango werd dan ook meteen de vraag gesteld wie er zo speciaal is voor Tygo Gernandt. Ontwijkend antwoordt de acteur dat dat zijn moeder is. De journalist doelde eigenlijk op Inge Schrama en vraagt door. “Nee, Inge en ik zijn gewoon vrienden. We gaan wel eens uit eten of naar de discotheek.” Met een licht verklappende glimlach vertrok de acteur samen met Inge Schrama. Vooralsnog dus geen relatie tussen de twee, maar het lijkt erop dat er wel iets broeit..

Geef een reactie