• 26 maart 2011
  • Redactie
  • 0

Jan Kooijman en Lieke van Lexmond blijken een magnetische aantrekkingskracht te hebben op gewone burgers, dat blijkt uit een onderzoek dat mode- en parfummerk Mexx had om hun nieuwe geur Mexx Magnetic te introduceren. Het onderzoek werd uitgevoerd onder 680 Nederlanders.

Ruim 4 op de 10 Nederlanders gaf aan dat ze een behoorlijke aantrekkingskracht hebben gevoeld of nog steeds voelen voor een bekende Nederlander. Ruim 49% van de mannen heeft dit meegemaakt tegenover 27% van de vrouwen. Van de bekende mannen vindt Nederland vooral Jan Kooijman aantrekkelijk. Sinds de acteur meer bekendheid heeft gekregen door So You Think You Can Dance en Goede Tijden Slechte Tijden is hij door vele vrouwen al bestempeld als ‘lekker ding’.

Bij de vrouwen is Lieke van Lexmond het aantrekkelijkst, wat toch wel een beetje opmerkelijk is, omdat bij zulke competities meestal Yolanthe Sneijder-Cabau de eerste plek bezet houdt. Wat nog opmerkelijker is is dat de personages van Jan en Lieke zich in GTST ook wel enorm tot elkaar voelen aangetrokken. Net voor de bruiloft van Charlie en Rik deelden Charlie en Danny het bed en afgelopen week was de aantrekkingskracht helemaal te voelen toen ze zoenden nadat Danny bekende verliefd op Charlie te zijn.

Geef een reactie