• 4 maart 2011
  • Redactie
  • 1

Ruud Feltkamp twitterde gisteren al dat hij zich aan het voorbereiden was op een drie daagse wintersport. Samen met Raynor Arkenbout, Guido Spek en Ferry Doedens gaat hij de pistes onveilig maken. Ferry Doedens toont op zijn Twitter zelfs een foto (zie hierboven) van de vier jongens in de trein op weg naar de sneeuw.

Maar moeten we dit reisje zien als een vakantietrip of zijn de jongens op weg voor opnames van Goede Tijden Slechte Tijden.  Waarschijnlijk zal er snel meer nieuws zijn over deze vakantie..

1 comment on “GTST-acteurs op wintersport

  1. Op zich leuk als er wintersport-opnames worden gemaakt. Maar aangezien er zo’n zes weken tussen opname en uitzending zit, zouden pas halverwege april deze beelden worden gebruikt. Lijkt me wel wat laat voor een wintersportreis, maar kan natuurlijk wel.

Geef een reactie