• 10 maart 2011
  • Redactie
  • 0

Gigi Ravelli, bekend van haar rol als Lorena in GTST, is momenteel in de bioscoop te zien. Gigi Ravelli heeft namelijk een rol weten te bemachtigen in de film Gooische Vrouwen. De film van Linda de Mol wordt toegekend als één van de grootste en succesvolste bioscoopfilms van het jaar. Sinds vandaag draait de film in de Nederlandse bioscopen.

Gooische Vrouwen de film is gebasseerd op het succes van de voorgaande vijf seizoenen, welke zijn uitgezonden door RTL 4. Linda wilde echter na het behalen van een Gouden Televizierring iets nieuws en besloten op het witte doek de rollen verder voort te zetten. In de film zijn er rollen weggelegd voor Linda de Mol, Tsjitske Reidinga, Susan Visser en Lies Visschedijk. Linda de Mol had in een interview aangegeven dat bekende Nederlanders massaal in de rij stonden voor een rolletje in de film. “Er waren zo veel mensen die wilden meedoen. Ze belden zelf. Ja, echt waar. Voor een scène in de viplounge van de ArenA hadden we alleen al Winston Gerschtanowitz en Renate Verbaan, Gigi Ravelli, Wilfred Genee, Maik de Boer, Marijke Helwegen en Nikkie Plessen.”, zo liet Linda de Mol weten.

Ook Gigi Ravelli is dus in deze scene te zien. “Ze kwamen daar voor niets een hele avond zitten voor een shot van drie seconden. Ontzettend lief.”, zo vervolgt Linda de Mol. De film draait vanaf vandaag in de bioscopen. “Zelfs al zouden de mensen na Gooische Vrouwen – De Film zeggen dat het alleen maar een lange aflevering was, dan is het nog niet erg. Dan is het wel een heel goede aflevering. Je zit lekker te lachen en raakt af en toe ook best een beetje ontroerd. En op het eind kom je met zo’n smile uit de bioscoop.”, zo geeft de Mol aan.

Geef een reactie