• 7 maart 2011
  • Redactie
  • 0

Ferry Doedens was gisteren te gast in de aflevering van Life4You. Hij werd hier uitgehoord over de commotie op de homoscènes die in Goede Tijden Slechte Tijden te zien zijn en liet een voorproefje horen van zijn nieuwe single.

Bij Ferry is de commotie een beetje langs hem heen gegaan. “Mensen vroegen wel hoe ik me eronder voelde, maar voor mij is het geen probleem. En voor Lucas ook niet!” aldus Ferry. Carlo wil meteen het beeld laten zien van Raynor Arkenbout en Ferry Doedens in bed en maakt de opmerking dat Raynor zich wel eens mag scheren. Heeft Ferry dit na afloop ook tegen hem gezegd? Ferry moet er heel hard om lachen. “Nou, het lag wel lekker zacht!”

“Er kwamen heel veel negatieve reacties op Twitter, maar ook heel veel positieve. De positieve reacties zijn veel leuker om te lezen.” zegt Ferry. De acteur legt zelf uit dat hij biseksueel is en daar schrikt Bartho Braat die ook nog steeds aan de tafel zit toch een beetje van. “Pas was ik bij kennissen en die dochter vroeg of jij echt homo bent. En ik heb gezegd dat je echt homo bent. Maar je bent dus bi?” aldus Bartho Braat.

Tot slot laat Ferry Doedens een stukje van zijn nieuwe single horen. Eind mei, begin juni zal de single uitkomen en Ferry is heel trots op het vrolijke nummer. Als Carlo en Irene vragen of hij hem dan live wil komen zingen in de studio van Life4You, reageert hij dan ook volmondig ja.

Geef een reactie