• 9 maart 2011
  • Redactie
  • 0

Vanaf 14 maart begint er een nieuwe serie van het Huis Anubis. De populaire jeugdserie zal dit seizoen de titel ‘Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard’ met zich mee krijgen. Het seizoen wordt in zowel België als Nederland worden uitgezonden. Naast de bekende Anubis-gezichten, maken ook enkele oud gedienden van GTST hun entree in de jeugdserie.

Emiel Sandtke (Dex) en Liza Sips (Vicky) zullen namelijk ook te zien zijn in de serie. Emiel Sandtke kruipt in de huid van Thomas en Liza Sips zal in de huid kruipen van Cato. Het is niet de eerste keer dat er GTST’ers te zien zijn in het Huis van Anubis. Rik Witteveen, bekend van zijn rol als Sil Selmhorst in GTST, was vorig seizoen nog te zien in de jeugdserie. Het is nog niet bekend of hij ook in het komende seizoen een rol zal spelen.

Vanaf aanstaande maandag is de jeugdserie weer iedere werkdag om 18.55 uur te zien op Nickelodeon.

Geef een reactie