• 26 maart 2011
  • Redactie
  • 0

Ex-GTST’er Katja Römer-Schuurman werd deze week stralend gezien in de lentezon. Ze was aan het winkelen met een open jas en een wijd vallend jurkje. Zal de actrice een opbollend buikje hebben te verbergen? Vorig jaar beviel Katja van haar eerste kindje, Sammie. Sindsdien bloeien de moedergevoelens van de actrice als nooit tevoren. We zullen moeten zien wat Katja ons te vertellen heeft..

Wie totaal niet bezig zijn met baby’s zijn Winston Post en Bas Muijs. De laatstgenoemde is er naar eigen zeggen nog niet aan toe. “Ik wil niet te vroeg trouwen en aan kinderen beginnen.” aldus de acteur. Zit het dan wel goed tussen Bas en zijn vriendin Sabine? Bas Muijs vertrelt meteen dat dat onzin is. “Mijn liefde voor haar is 1000 procent.”

Winston Post heeft er gewoonweg geen tijd voor. “We hebben zeker nog een kinderwens. Maar als er een tweede kind komt, moet je er ook echt voor kunnen zijn. Dat is bij ons nog niet helemaal het geval, dus we wachten nog even.” zegt Winston. Zijn vrouw Denise van Rijswijk beviel in 2005 van een zoontje, Jayden. “Ik heb een schitterende, lieve vrouw en een hele lieve zoon. Ik ben oprecht supergelukkig.” aldus Winston.

Geef een reactie