• 26 maart 2011
  • Redactie
  • 1

Erik de Vogel speelt al 15 jaar de rol van Ludo Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. De acteur kijkt terug op een geweldige tijd, maar ook een emotioneel moeilijke tijd. Op de set leerde hij namelijk Caroline de Bruijn waar hij meteen een oogje op had. Erik was echter nog getrouwd en had twee kinderen met zijn vrouw.

Volgens Erik de Vogel kan er ook wel wat kritiek geuit worden op Goede Tijden Slechte Tijden. Hij verzekert ons dat het niks tegen de acteurs is, maar hier en daar bewogen nog wel eens wat decors en het licht was zeker niet om over naar huis te schrijven.

Het meest memorabele moment voor Erik was de scène die opgenomen is tijdens de huwelijksreis van Ludo en Janine. “Aan de oever van de dode zee, terwijl de zon opkwam boven Jordanië dansten wij samen de tango.” aldus de acteur. Caroline de Bruijn is het eens met haar man, maar voegt eraan toe dat ze verschrikkelijke schoenen aan had tijdens die scène.

Dat Caroline haar hart heeft verloren aan Erik de Vogel weten we ondertussen allemaal, maar ook de andere acteurs en actrices lopen weg met de beste slechterik van Nederland. “Erik is een hele lieve man.. een vaderfiguur.. totaal het tegenovergestelde van Ludo!” aldus Marly van der Velden die in GTST zijn dochter speelt.

1 comment on “Erik de Vogel al 15 jaar Ludo Sanders!

Geef een reactie