• 20 maart 2011
  • Redactie
  • 0

Ondertussen kunnen we Elly de Graaf al 11 jaar bewonderen in de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Ze neemt hier de rol van huishoudster Rosa op zich. De actrice had afgelopen maanden ineens een grotere rol, toen haar personage verliefd werd op Jef. “Ik vond het erg leuk om te spelen. Ik heb enorm genoten van die scènes.” aldus Elly.

“Ergens hoopte ik al dat ze toen Lorena in het ziekenhuis lag een verhaallijn zouden schrijven dat ik verliefd werd op Jef.” Elly was dan ook helemaal in haar nopjes toen haar hoop werkelijkheid werd. “Je moet wel leuke dingen te doen hebben. Als je elf jaar lang alleen een botervloot naar binnen had moeten dragen had ik het niet zo lang volgehouden.” vertelt Elly.

Ook het spelen met Gigi Ravelli vindt Elly fantastisch. “Het is hartstikke leuk om met Gigi te spelen. We hebben een hele goede invloed op elkaar. Als we elkaar tegenkomen op de gang roept Gigi altijd ‘mama’. Zo voelt dat ook.” aldus Elly de Graaf. De actrice staat nog zeker een leuke tijd te wachten, want er komt weer een grotere verhaallijn voor haar aan.

Geef een reactie