Vannacht hebben een aantal GTSTacteurs buitenopnames gehad in een donker bos. Onder andere Ferry Doedens, Marly van der Velden, Guido Spek, Raynor Arkenbout en Pip Pellens waren aanwezig bij deze scènes. Hier en daar is op Twitter al iets verklapt.

De crew van Goede Tijden Slechte Tijden had speciaal voor deze scènes een groot vuur van wel twee meter besteld, toen het gisterenavond hard begon te stormen. Voor de acteurs dus geen polyester kleding. Onder andere Ferry Doedens en Pip Pellens twitterden dat het wel een heel gezellige boel is.

In één van de scènes die opgenomen is in het bos moet Ferry modder naar Pip gooien. Ferry verontschuldigt zich op Twitter dat de take twee keer moest. Ook moest Ferry heel hard gillen tijdens één van de scènes. “Ik ben gewoon schor van het gillen wat ik moest doen in een scène!” vertelt de acteur.

Wanneer de scènes worden uitgezonden is nog niet bekend.

Geef een reactie