Het belooft weer een enorme spannende tijd te worden in Meerdijk. Zo bloeien er nieuwe verhaallijnen op, zoals de vete tussen Maxime en Ludo! Als Maxime erachter komt dat hij namelijk verantwoordelijk is voor het ongeluk van Noud, is dit ideaal om hem onder druk te zetten en Amy op te eisen.

Tussen Rik en Charlie gaat het slechter als beiden in de armen vallen van een ander. Edwin is gefrustreerd. Nu hij uit de kast is gekomen valt de hele familie uit elkaar en houdt Anton zich meer in de hand, waardoor Lucas in het ziekenhuis komt. Maar ook Sjors krijgt problemen, met haar gezondheid! Hier een overzicht van de spoilers per verhaallijn.

Rik en Charlie
Danny ligt tegen Rikki over vrouwen. De sfeer tussen Rik en Charlie voelen voor beiden steeds geforceerder aan. Rik heeft een klik met Sjors. Charlie heeft een stiekeme ontmoeting met Danny. Charlie weet een heftige reactie bij Rik los te maken. Charlie vertelt Lorena dat alles weer goed is tussen haar en Rik. Charlie verwijt Rik dat hij geen moeite voor hun relatie wil doen. Danny kan Charlie maar niet uit zijn hoofd zetten. Als Rik eindelijk eens uitgaat, komt hij op het verkeerde moment binnen. Charlie zit in een emotionele achtbaan.

Edwin uit de kast
Edwin merkt dat Sjoerd hem anders behandelt dan eerst en wil weten hoe dat zit. Anton zet Ludo onder druk. Lucas wil Ludo inzetten om Anton om te praten. Edwin heeft het helemaal gehad met zijn vader. Anton komt voor een verrassing te staan, en weet op zijn beurt Lucas ook te verrassen. Bianca moet ingrijpen als Anton door het lint gaat. Janine beschuldigt Anton. Lucas is er niet best aan toe. Bianca is klaar met Anton en stelt vergaande eisen aan hem. Edwin krijgt een genereus aanbod. Bianca verwijt Anton dat hij het gezinsgeluk verpest heeft.

Sjoerd en Rikki
Sjoerd krijgt aanwijzingen dat Rikki hem wil en maakt daar werk van. Rikki wil Sjoerd helpen, maar dan zal hij eerlijk moeten bekennen wat hem dwarszit.

Jack, Wiet en Lorena
Lorena en Wiet hebben een gezamenlijk doel: verhuizen. Ze gaan samenspannen om ook Jack zover te krijgen. Wiet verpest een leuke avond. Wiet reageert haar frustratie af op haar zus.

Noud zijn geheugenverlies
Noud maakt een moeilijke keuze en brengt Laura daarmee in verlegenheid. Maxime doorziet een plannetje van Nina en wil alles weten. Noud is onder de indruk als Nina de verstandigste blijkt, maar kiest hij ook voor haar? Noud richt zich op Wiet en ontdekt iets over zichzelf. Noud en Wiet belanden bij elkaar in bed. Wiet wordt onzeker als Noud niet eerlijk tegen haar is over zijn gevoelsleven. Nina krijgt een onverwachte sms en maakt een afspraak met de verzender.

Sjors’ gezondheid
Sjors ontdekt wat er met haar aan de hand is. Jack probeert er achter te komen wat Sjors mankeert. Sjors biecht haar probleem op aan Rik.

Ludo’s ongeluk
Maxime bespeelt Bianca: ze wil precies weten wat er gaande is tussen Anton en Ludo. Zal Ludo aan Amy vertellen dat ze niet meer welkom is? Ludo is ongerust over de plannen van Maxime, maar verzwijgt dit. Maxime liegt tegen Nina. Maxime wil niet dat Amy vaker bij Ludo logeert. Maxime krijgt slecht nieuws van haar advocaat.

Dit en meer… binnenkort in Goede Tijden Slechte Tijden!

Geef een reactie