• 10 maart 2011
  • Redactie
  • 0

Een nieuwe gastrol zal GTST binnenkort verrijken. De ‘mysterieuze’ Tanya zal Meerdijk binnenkomen, een rol van Mary-Lou van Steenis. Op 19 april zal de dame café de Koning instappen en het daar laat op de avond gezellig krijgen met Jef Alberts (Bartho Braat). Alles wijst erop dat zij te maken heeft met de tijdelijke exit van deze hoofdrolspeler.

Voor sluitingstijd gaat Tanya nog even gauw een borrel aan de bar van Jef drinken. Al snel blijkt er chemie te zijn tussen haar en Jef. De twee zoenen met elkaar en Jef besluit wat te eten uit de keuken te halen voor Tanya. Als hij terugkomt, is ze ineens verdwenen. De verhaallijn omtrent deze mysterieuze vrouw is vanaf 19 april dus te volgen.

De gastrol wordt vertolkt door Mary-Lou van Steenis. Zij is bekend van onder andere ‘Spijkerhoek’, ‘We gaan nog niet naar huis’ en zat ook in ‘Wie is de Mol?’.  De actrice: “Het is een hele spannende en intrigerende rol om te spelen. Ik heb de eerste opnamedagen er al op zitten. Voor het eerst in 23 jaar speel ik in een soap en dat vergt het aanscherpen van je talent, timing en intuïtie.” Het lijkt er dus veel op dat deze rol iets te maken gaat hebben met de exit van Jef, omdat acteur Bartho Braat tijdelijk de serie verlaat voor het theater.

Geef een reactie