Er gaat weer heel wat spannends gebeuren in Meerdijk. Zo heeft Edwin een verrassing voor zijn vader, maar hebben ook Sjoerd en Rikki iets speciaals voor Anton. Noud lijkt Wiet wel te zien zitten en de breuk tussen Rik en Danny eist zijn tol. Lees snel verder..

Maandag 28 februari
Charlie wil dat Rik zijn woorden terugneemt. Nina stelt een noodplan voor om haar relatie met Noud te redden. Intussen heeft Noud het leuk met Wiet. Janine wil via Bianca achterhalen wat er mis is tussen Ludo en Anton. Danny heeft een financieel probleem, maar krijgt een interessant aanbod.

Dinsdag 1 maart
Sjors probeert het recht naar haar hand te zetten als Jack niet voldoende bewijs heeft voor een inval in Dansatoria. Edwin doet zijn moeder een verregaande bekentenis. Wiet biecht aan Noud op dat ze zich vaak zo eenzaam voelt. Janine vindt dat Nina de waarheid over het ongeluk moet weten; Ludo niet.

Woensdag 2 maart
Bianca heeft iets uit te leggen aan Anton. Bing baalt van Jack en zou hem het liefst tegen de vlakte slaan. Lorena komt in het nauw te zitten als de politie Dansatoria binnenvalt. Door een raar toeval gaat die hele inval langs Lucas heen. Edwin wil iedereen laten zien wie en hoe hij is.

Donderdag 3 maart
Sjors’ woede leidt tot een heftige situatie met Bing. Lorena gaat in de aanval nadat ze door Jack op (weer) een leugen is betrapt. Danny is ongewild getuige van een vrijpartij. Rik wil Charlie graag vertrouwen en gaat haar achtervolgen.

Vrijdag 4 maart
Anton is jarig en Rikki en Sjoerd hebben een gevoelig nummer voor hem voorbereid. Ook Edwin heeft een grote verrassing voor Anton. Nina wordt door Maxime betrapt en gered. Charlie confronteert Rik met z’n onwillige gedrag en eist dat hij een keuze maakt: is hij voor of tegen hun huwelijk.

Maandag 7 maart
Anton pakt zijn zoon hard aan. Ludo wil dat Janine zich niet meer met de nasleep van het ongeluk bemoeit. Bianca heeft sterk het gevoel dat Maxime iets voor haar achterhoudt, maar wat?

Dinsdag 8 maart
De romantiek vervliegt als een uitje van Rik en Charlie wordt verstoord. Sjoerd is diep teleurgesteld in zijn broer. Danny lijdt onder de breuk met Rik. Sjors doet op eigen houtje een bemiddelingspoging bij Rik.

Woensdag 9 maart
Nina gaat uit haar dak als ze Wiet en Noud weer samen ziet en onderneemt een onorthodoxe actie om Noud voor zich te winnen. Rik doet een bekentenis over de toekomst. Jack maakt zich zorgen over Sjors.

Donderdag 10 maart
Danny zoekt in het geheim Charlie op. Sjors gaat in totale verwarring naar haar huisarts. Noud vindt het gedoe met Nina en Wiet veel te ingewikkeld worden en is er helemaal klaar mee.

Vrijdag 11 maart
Anton maakt Edwin duidelijk hoe hij denkt over homo’s. Lorena is het zat dat de boot van Jack overbevolkt is. Bianca wuift de gezinsproblemen weg, maar Maxime weet wel beter. Maxime doet nog een ontdekking.

3 comments on “Vooruitzichten Goede Tijden Slechte Tijden

 1. Ik ben benieuwd naar de aankomende 2 weken. Je weet nooit echt zeker of je de spoilers kan vertrouwen, soms willen ze je nog wel is op een dwaalspoor zetten.. Maar vooralsnog: leuke en spannende spoilers!

 2. Geachte Mnr/mvr

  Ik ben Uhiwbfg, je zegt: U-ienbffg
  Deze site is zeer verouderd. Niet heel slim, als u deze site wilt heroveren kunt u contact opnemen:
  Tel; 0868-428769
  E-mail; Uhiwbfg
  Fax nummer; 97637383

  Vriendelijke groet,
  Uhiwbfg

 3. ik ben supper fen van jullie
  ik kijk elke avond naar jullie serie ik vind het heel spannet
  ik ben verstandelukgehecept groeten van lydia

Geef een reactie