• 2 februari 2011
  • Redactie
  • 0

Vanavond trouwen Rik de Jong en Charlie Fischer dan eindelijk, maar of het huwelijk ook daadwerkelijk voltrokken zal worden is de vraag. Moeders Maria de Jong en Barbara Fischer zijn speciaal naar Meerdijk afgereisd op bij de bruiloft aanwezig te zijn. Barbara lijkt als geroepen te komen voor Charlie.

Vorige week konden we allemaal zien hoe Charlie gefrustreerd raakte van Rik. Hierdoor belandde ze die avond vrijend op de bank met diens broer Danny de Jong. Het slippertje bleef een geheim, maar als vanavond moeder Barbara Fischer op de stoep staat biecht Charlie alles op. Barbara vindt echter dat Charlie zelf de beslissing moet nemen of ze het Rik vertelt.

Als de huwelijksceremonie dan eindelijk begint en iedereen vol verwachting luistert naar de liefdevolle speech van Rik, staat Charlie ineens op en rent de trouwzaal uit. Ze ziet het niet meer zitten. Rik komt haar achterna en vraagt haar wat er is. Zal Charlie haar vrijpartij met Danny de Jong opbiechten?

Geef een reactie