GTSTFanclub heeft voor jou de nieuwste spoilers op een rijtje gezet. Het belooft weer ontzettend spannend te worden in Meerdijk.

* Maxime kan de vrolijkheid tussen Danny en Rik niet aanzien. Charlie heeft plannen met Rik en regelt ongevraagd een vrije dag voor hem. Danny wordt gedwongen een heftige bekentenis te doen.

* Lucas denkt zeker te weten van wie de valentijnskaart is die hij heeft gekregen. Edwin wil steun van Lucas omdat hij het allemaal niet meer weet, maar slaat wel een lief aanbod van Lucas af.

* Bianca vindt dat Edwin iets romantisch moet doen voor Wiet. Wiet voelt zich ondertussen teveel en dat brengt haar tot een wanhoopsdaad. Gelooft Sjors de leugens van Wiet?

* Maxime heeft verdrietig nieuws voor Amy.

* Sjoerd en Rikki blijken een muzikale klik te hebben en verbazen Jef hiermee.

* Jack zoekt nieuwe feiten over de toedracht van het ongeluk van Noud. Nina wordt bij het ziekbed van Noud weggestuurd, maar blijft geloven dat ware liefde zal overwinnen. Oude foto’s doen haar terugdenken aan gelukkige tijden met Noud.

* Tijdens een panieksituatie in Dansatoria probeert Bing te redden wat er te redden valt. Lorena wordt woest op Bing. Toch gooien ze het op een akkoordje wat betreft de dansatoriadrugs.

1 comment on “Spoilers; Nina blijft geloven in ware liefde!

Geef een reactie