Er staat ons weer heel wat te wachten in Meerdijk de komende twee weken. Zo ontstaat er een panieksituatie in Dansatoria, probeert Danny Rikki op het juiste liefdesspoor te zetten en krijgt Laura verwijten naar haar hoofd geslingerd.

Maandag 14 februari
Valentijnsdag: Lucas krijgt een kaart en denkt zeker te weten van wie die is. Charlie heeft plannen en regelt ongevraagd een vrije dag voor Rik. Bianca wil dat Edwin iets romantisch doet voor Wiet.

Dinsdag 15 februari
Ludo is verbijsterd als Bianca eisen stelt. Nina krijgt hoop als Laura met nieuws komt over Noud. Charlie is bang voor de toekomst en probeert Maxime te paaien. Danny wil niet ingaan op het gastvrije bod van Rik.

Woensdag 16 februari
Nina wordt bij Nouds ziekbed weggestuurd, maar blijft geloven dat ware liefde zal overwinnen. Wiet voelt zich teveel en dat brengt haar tot een wanhoopsdaad. Jack zoekt nieuwe feiten rond Nouds ongeluk.

Donderdag 17  februari
Bij een panieksituatie in Dansatoria probeert Bing te redden wat er te redden valt. Edwin slaat een lief aanbod van Lucas af. Sjoerd en Rikki blijken een muzikale klik te hebben en verbazen Jef daarmee.

Vrijdag 18 februari
Danny wordt gedwongen een heftige bekentenis te doen. Gelooft Sjors de leugens over Wiet? Oude foto’s doen Nina terugdenken aan gelukkige tijden met Noud. Bing en Lorena gooien het op een akkoordje.

Maandag 21 februari
Rik eist dat het liegen over zijn familie stopt maar wil toch weten wat er waar is. Noud wordt door Nina en Laura voor een dilemma gesteld, maar is onzeker door zijn geheugenverlies en weet niet wat hij moet kiezen.

Dinsdag 22 februari
Wiet is blij met haar vriendje en biecht eerlijk op hoe ze in het ziekenhuis is beland. Bianca probeert Maxime van haar wraakplannen af te krijgen. Nina is verdrietig om Noud en reageert zich af op haar vader.

Woensdag 23 februari
Achter Bings rug om maakt Sjors een afspraak met Amber. Edwin heeft heel wat uit te leggen aan Wiet. Janine wil weten waarom Ludo onder een etentje met Anton en Bianca probeert uit te komen.

Donderdag 24 februari
Rik valt stil na een bekentenis van Charlie. Sjors confronteert Bing met wat ze van Amber gehoord heeft. Danny probeert Rikki op het goede liefdesspoor te zetten, maar Rikki is eigenwijs. Edwin zit goed in zijn vel.

Vrijdag 25 februari
Laura krijgt verwijten naar haar hoofd geslingerd. Lorena protesteert bij Jack. Danny zoekt steun bij.. Nina. Charlie wil weten wat er gebeurd is tussen Rik en Danny. Nina krijgt een schok te verwerken.

Geef een reactie