• 2 februari 2011
  • Redactie
  • 1

De verjongingskuur die Goede Tijden Slechte Tijden is gestart lijkt aan te slaan. De soap heeft op het moment weer hoge kijkcijfers en draait weer op volle toeren mee in de mediawereld. Af en toe maakt de soap zelfs uitschieters naar 1,7 miljoen kijkers. Pip Pellens en Robin Martens zijn twee van die jonkies die GTST naar grote hoogte brengen.

De dames zijn op de set niet te missen. Ze giechelen wat af samen. In hun kleedkamer is het ook vooral een dolle boel. Robin Martens: “Alles is roze.. roze zitzak, roze lamp, roze kussen en Pip heeft een roze badjas. In de lamp van de spiegel hebben we roze papier gedaan.”  Pip Pellens vindt het jammer dat je de kleedkamer niet mag verven, want dan werd hij waarschijnlijk helemaal roze. De twee actrices zijn vaak samen te vinden in de kleedkamer. Pip Pellens: “Dan leren we samen onze teksten in de zitzak!”

Teksten leren is voor de dames geen probleem. “Op de één of andere manier blijven schoolboeken minder hangen.” aldus Pip. Robin denkt dat dit komt omdat school minder leuk is, maar daar is Pip het niet mee eens. “Ik vind school wel leuk!” Robin vond het leren van biologie echter minder erg. “Dat had ik zo in mijn hoofd!”

De personages van de dames zijn erg verschillend. Waar Rikki een verlegen, lief en ietwat naïef meisje is, is Wiet een meer rebelse en speelse flirt. Ook zijn de dames in het echt totaal niet hetzelfde. “Maar toch is er een bepaalde klik tussen ons.” aldus Pip. “Ik vind het wel jammer dat we niks met elkaar te maken hebben in de soap!” vindt Robin Martens.

Over de toekomst denken de meiden ook goed na. Robin Martens wil binnen 4 jaar zeker in twee films hebben gespeeld. Pip Pellens moet eerst haar HAVO nog afmaken. “Daarna zou ik misschien een opleiding voor achter de schermen willen doen.” Later wil ze wel een keer in een komedie spelen. “Ik leef van dag tot dag!” aldus actrice Pip Pellens.

1 comment on “Pip Pellens en Robin Martens giechelen wat af

  1. hey hello gtst is leuk vooral de bff’s pip&robin pip is schattig en robin is model bij smashed lemon zo cool!!

Geef een reactie