• 15 februari 2011
  • Redactie
  • 0

De oude studio’s van Goede Tijden Slechte Tijden in Aalsmeer zullen gebruikt gaan worden voor een nieuw concept. Het nieuwe concept zal ‘De maand’ gaan heten en er is nu al vanalles over te lezen op de website www.demaand.com.

In deze spelshow zal één deelnemer een maand lang opgesloten worden in de studio’s van Aalsmeer. Degene maakt hier vanalles mee. Helpt mee met de dagelijkse gang van zaken en zal elke keer weer een nieuwe slaapplek moeten vinden. Deze persoon houdt op twitter, facebook en hyves alles bij over zijn of haar avontuur en wordt doormiddel van een livestream vierentwintig uur per dag gevolgd.

Op demaand.com is alles te lezen over dit concept en kun je je opgeven om van 1 t/m 30 april in de Crown Business Studio’s te verblijven.

Geef een reactie