Lucas en Edwin morgen eindelijk samen

Lucas Sanders lijkt vanaf morgen dan eindelijk zijn grote liefde in de armen te sluiten. Edwin Bouwhuis geeft morgen toe verliefd te zijn op Lucas en dat maakt Lucas erg gelukkig. Helaas heeft Edwin nog een relatie met Wiet van Houten.

Als de twee zoenen haakt Edwin dan ook af. Hij vindt dat hij het niet kan maken tegenover zijn vriendin Wiet. Lucas belooft hem te wachten. Wat de twee niet weten is dat Wiet ondertussen een wanhoopsdaad begaat. Hoe dit af gaat lopen is nog maar de vraag..

4 reacties

  1. kan niet wachten tot vanavond! net de shortie ook gezien.

  2. KAN NIET WACHTEN!!!!

  3. Daar hoort een liedje bij! 🙂

  4. I just added this web site to my feed reader, excellent stuff. Can’t get enough! I also share that site at Facebook 🙂

Geef een reactie