• 19 februari 2011
  • Redactie
  • 1

Dat Jef Alberts vanaf maart een tijdje niet in GTST is te zien was al bekend. De acteur Bartho Braat legt zich voor even toe op de musical La Cage aux Folles. Hoe het personage uit de serie wordt geschreven is nog een verrassing. Maar het zal heel bijzonder zijn…

“Het is in ieder geval op een bijzondere manier. Ik heb bij de schrijvers een idee ingeleverd en dat hebben ze opgepakt en er iets moois van gemaakt. Laten we zeggen dat Jef eigenlijk helemaal niet weg is.” aldus de acteur. Op de set van Goede Tijden Slechte Tijden werd al een foutje gemaakt. “Vanochtend was mijn naambordje al van de deur van mijn kleedkamer gehaald. Dat bleek een foutje van een stagiair. Daar heb ik wel wat van gezegd en daarna is het bordje meteen weer teruggehangen.” aldus Bartho Braat.

1 comment on “Jef Alberts op bijzondere manier uit de serie

  1. Many thanks for taking this chance to speak about this, Personally i think strongly regarding it and I make use of learning about this subject. When possible, as you gain data, please update this website with new information. I’ve found it extremely useful.
    My site is about Stock quote

Geef een reactie