• 14 februari 2011
  • Redactie
  • 0

Gigi Ravelli en Marly van der Velden waren afgelopen zondag te gast in Life4you, het RTL4-programma van Carlo Boszhard en Irene Moors. Hierin werd er gepraat over de opleving van Goede Tijden Slechte Tijden en het voorval met Erik de Vogel en Filemon Wesselink wat vorige week plaats vond.

“GTST is zeker verbeterd”, vertelt Marly. “Ik weet niet precies wat het omslagpunt is geweest, de verhaallijnen zijn vooral sneller geworden. En GTST heeft een heel goede slag geslagen met de moordlijn. Daar hoorde ik echt iedereen over praten, hele studentenhuizen.” Op straat gingen de gesprekken ook over Goede Tijden Slechte Tijden. Gigi Ravelli vult aan: “Wie had Ome Willem vermoord? Het is inmiddels bekend. Ik was het niet, maar heel veel mensen verdachten mij wel. Het zijn echt heel leuke verhaallijnen en superspannend.” aldus de actrice.

Vorige week was er een ophef in soapland vanwege de houding van Erik de Vogel op de première van Blind Vertrouwen. Hij blafte Filemon Wesselink af, die alleen maar een grapje maakte. Marly en Gigi vinden het totaal niet erg om bij hun soapnaam te worden genoemd. “Erik de Vogel bedoelde het niet erg serieus, denk ik” zegt Gigi. “Wij noemen Erik ook de hele dag door Ludo en dan moet hij erg lachen.”

Geef een reactie