• 25 februari 2011
  • Redactie
  • 2

Deze week was er veel commotie op de verhaallijn waarin Edwin en Lucas voor het eerst met elkaar het bed deelden. Ook Ferry Doedens en Raynor Arkenbout hebben de commotie opgevangen en hebben hun hart gelucht in RTL Boulevard.

“Nu is het op tv en vinden mensen het ineens vies en ranzig, terwijl er zoveel films zijn, zoals Brokeback Mountain en in As The World Turns is het al een keer geweest. Dus dat is al een keer op televisie weest, maar dat mensen zo reageren.. die zijn niet helemaal lekker ofzo.” aldus Ferry Doedens.

“Ferry belde me even op en toen waren we wel twee enthousiaste jongetjes zo van.. jezus, moet je kijken wat we hebben gedaan, gewoon door één scène te spelen.” zegt Raynor. “Dat werd hier duidelijk, dat mensen de weken hiervoor positief zijn geweest over de weg hier naartoe, maar als het dan toch wat expliciter wordt, dat bij mensen dan toch misgaat in hun hoofd ofzo.”

Ook werd er gevraagd hoe de mensen in het dagelijks leven om Ferry en Raynor heen op hun scène reageerden. “Mijn vrienden kijken het niet eens. Maar die hadden het wel gehoord en zeiden alleen maar.. aah, was het lekker in bed jongen!” zegt Ferry Doedens lachend. De ouders van Raynor waren wel trots op hun zoon. “Mijn vader kwam naar me toe en die zei; ik ben heel trots op je hoe je het hebt gedaan. Die waren daar heel positief over.” aldus Raynor.

2 comments on “Ferry en Raynor over de commotie op GTST

  1. Slaat nergens op natuurlijk! Ze hebben moeite met één scene waarin 2 verliefde jongens elkaar zoenen op een romantische wijze, maar ze vinden de scenes waarin mensen vermoord, bedrogen, gemanipuleerd, bedreigd wordt wel goed? Kom op zeg..

  2. Ferry heeft gelijk: het heterovolk moet er maar aan wennen dat de lesbos’s, flikkers en ander raar gendervolk hun eigen ding in het openbaar doen. Die hetero’s mogen dat altijd al. Die flikkers en lesbo”s mogen dat ook.

Geef een reactie