• 10 februari 2011
  • Redactie
  • 0

Op de première van het toneelstuk van Blind Vertrouwen was sterreporter Filemon Wesselink speciaal aanwezig om voor het programma MADIWODO-vrijdagshow de sterren het hemd van het lijf te vragen over het toneelstuk.

Filemon geeft er echter een heel andere draai aan en spreekt alle GTSTacteurs aan bij hun personage-naam. Na met Inge Ipenburg en Tanja Jess te hebben gesproken gaat Filemon op Erik de Vogel af. Maar die is niet gediend van Filemon’s houding.

“Ludo, mag ik heel even inbreken. Wij zijn live namelijk!” vraagt Filemon. Erik de Vogel is meteen overdonderd en reageert alles behalve positief: “Wie zegt dat die andere cameraploegen niet live zijn. Je hebt maar één minuut hé. Tegen wie heb je het nu? Weet je wel hoe ik heet? Moet je horen, ongelofelijk. Jullie zijn live hè, nou kans verkeken ik ga weer terug want dat wordt wél opgenomen.” aldus de acteur.

Filemon probeert het nog enigzins goed te maken bij Erik’s vrouw Caroline de Bruijn. Zij kan er wel om lachen en vertelt Filemon alsnog hoe zij het toneelstuk heeft ervaren.

Geef een reactie