• 2 februari 2011
  • Redactie
  • 0

Na enige tijd afwezigheid zal Charlotte Besijn vanavond weer terugkeren in Goede Tijden Slechte Tijden. De terugkeer van haar personage Barbara Fischer zal tijdelijk zijn. Charlotte is na haar vertrek in april 2010 gaan werken als opnameleider bij de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Dit doet ze nog steeds met alle plezier.

De terugkomst van Barbara Fischer heeft te maken met het huwelijk van (stief)dochter Charlie Fischer, die vanavond het ja-woord zal geven aan haar grote liefde Rik de Jong. Een slippertje van Charlie met de broer van Rik, Danny de Jong zorgt voor de nodige spanning bij de bruid. Barbara probeert vanavond haar dochter te kalmeren, maar vindt dat ze de beslissing of ze het Rik vertelt zelf moet nemen.

Barbara Fischer vertrok vorig jaar samen met zoon Morris Fischer naar Curaçao om een nieuw leven op te bouwen.

Geef een reactie