• 2 februari 2011
  • Redactie
  • 0

Charlotte Besijn heeft haar werkzaamheden als opnameleider even opzij gezet om zich voor even te richten op haar rol Barbara Fischer. “Na één scène gespeeld te hebben, had ik het personage ‘Barbara’ direct weer in de vingers en voelde het helemaal vertrouwd.” aldus Charlotte.

De actrice vond het spannend om zelf weer terug te keren op de set. Haar eerste scène was meteen ook zeer indrukwekkend. “Mijn eerste scène werd op locatie gedraaid dus daar was de hele crew bij.” Even wennen was het weer voor haar gezicht. “Ik was wel even vergeten hoeveel make-up je draagt tijdens een scène!” alsdus de actrice.

Barbara Fischer is in de serie nog steeds het moederlijke type. Haar overtuigingskracht op Charlie is duidelijk zichtbaar. Een personage voor een bijzondere gelegenheid terughalen werkt goed op het verhaal. “Het is tof dat Barbara weer even terug is!” vindt Charlotte.

Ondertussen heeft Charlotte Besijn het helemaal naar haar zin op de set. “Als opnameleider ben je verantwoordelijk, delegeert en lost problemen zoveel mogelijk zelf op. Iedereen die op de set staat moet zich gezien voelen. Iedereen hoort erbij en is ook even belangrijk.” aldus Charlotte.

Geef een reactie