• 11 februari 2011
  • Redactie
  • 1

Bas Muijs is nog steeds een bekend persoon voor vele mensen. Ruim zeven jaar was hij te zien in Goede Tijden Slechte Tijden en de meeste mensen denken daarom als ze Bas zien meteen aaan zijn rol Stefano Sanders. “Als je zeven jaar in GTST hebt gespeeld, ben je zo vaak via de buis bij de mensen op visite ge­weest. Je bent voor hen een soort vriend, een familielid, geworden.” aldus de acteur.

Maar al die bekendheid en roem zorgt ook voor negatieve dingen. “Vooral tussen 2000 en 2005 waren het qua bekendheid heftige jaren. Zo moest ik een keer – samen met andere GTST-acteurs – in een Limburgse discotheek door de beveiliging ontzet worden. Zo’n 250 jongeren wilden ons aanraken, een handtekening: het liep helemaal uit de hand. Tegenwoordig wordt er normaler op me gereageerd, ook omdat de fans van toen inmiddels ouder zijn. Het blijven geen 14-jarige meisjes.” aldus Bas Muijs.

1 comment on “Bekendheid Bas Muijs liep uit de hand

Geef een reactie