Deze week werd GTST opgeschrikt door een opmerkelijke vrijpartij. Charlie viel in de armen van Danny. Ze is vreemdgegaan met de broer van haar aanstaande. De vrijpartij houdt de gemoederen goed bezig. Na de uitzending werd er op Twitter veel gesproken over de vrijpartij.

Vol ongeloof keken de kijkers naar Charlie. “Ik had dit nooit verwacht… Waar is ze mee bezig?”, aldus een Twitteraar. Een andere kijker laat juist weten:”Tja, ik kan er wel inkomen. Zo’n kans met Jan Kooijman moet je nooit laten schieten!!”

Vanavond gaat de verhaallijn verder en zullen we met een prangende vraag het weekend ingestuurd worden. Rik biedt zijn excuses aan aan Charlie en gaat vervolgens naar Danny toe. Dan vraagt hij hem of hij wil getuigen op de grote bruiloft. Echter zegt Danny dat hij niet zijn getuige kan zijn. Rik is verbijsterd en vraagt vervolgens waarom hij zo moeilijk doet. Zal Danny nu eerlijk zijn tegen zijn broer…? Zal hij vertellen dat hij met zijn aanstaande naar bed is geweest? Deze vraag wordt maandag pas beantwoordt.

Maar er is nog een relatie die vanavond op de klippen dreigt te gaan lopen. Het gaat niet goed tussen Edwin en Wiet. Anton laat duidelijk merken dat hij het niet eens is met de keuze voor de vrouwen van zijn zoon. Vervolgens raken de twee in een diepgaand gesprek, waarna Edwin aangeeft te twijfelen in de relatie. Zijn vader vertelt dat hij bij twijfel het niet moet doen. Zal Edwin dan toch gaan vallen voor de charmes van Lucas? Wordt het eerste homostel dan een feit in GTST? U ziet het ook volgende week weer iedere werkdag op RTL 4 en natuurlijk altijd op GTST Fanclub.nl.

5 comments on “Wordt Danny eerlijk?

  1. I think it made it hard for my nephew to find the support he needed to grieve for his dad. I had witnessed his dads baptism at church, and had seen a humble man admit his addictions in front of hundreds of people. I believe he was saved and while he had a long way to go, he was trying, with Gods help, to fight his addictions before he died. He died less than two weeks after being baptized. I tried to tell my nephew what I had seen and heard, to give him something good to hold onto about his dad. But others in our family tried to tear that down, saying that he had lied in front of the church and that he was still drinking and using drugs. But I was there. I know what I saw and heard. I think my nephew must have been so torn inside. Some in our family felt that once his dad was gone, there would now be closure for his children.I dont believe that. Only Gods love and forgiveness and mercy can bring closure, when you come to the place where you release the person who has so deeply hurt you to God, and He keeps then that darkness from moving into your heart. My nephew had no peace from the darkness.

  2. I can really see how people can get panicky looking up their own symptoms online. I had to narrow down some pretty impressive (and deadly) illnesses to get to my diagnoses for Tammy and Ben!

Geef een reactie