• 24 januari 2011
  • Redactie
  • 2

Wilbert Gieske, bekend als Robert Alberts in GTST, heeft drie jaar terug afscheid genomen van Goede Tijden Slechte Tijden. Het afscheid van de soap viel hem zwaar, zo liet hij weten in een interview. Wilbert heeft inmiddels diverse rollen gehad in het theater, maar mist zijn rol als Robert Alberts toch heel erg.

Destijds gaf hij aan dat hij nooit meer in een soap wilde spelen, maar inmiddels is hij hier op terug gekomen.

De 64-jarige acteur speelde in de eerste scene van GTST. Het was dan ook een schok toen bekend werd dat de acteur GTST ging verlaten. “Ik mis de gezelligheid op de set. En het salaris natuurlijk ook.”, zo liet hij weten in een landelijk weekblad. “Bovendien is het spelen in een toneelstuk ook veel vermoeiender. Je moet echt in een topconditie verkeren. Daarom sport ik tegenwoordig ook veel. Dan is het acteren voor de camera toch een stuk minder vermoeiend.”.

“Als ik word gevraagd om terug te keren, dan sta ik daar voor open. Maar ik wil wel echt iets te doen hebben. Een kind uit zee redden of de strijd aangaan met Ludo bijvoorbeeld.”, zo liet hij weten. Wilbert is niet de enige oudgediende die graag een comeback zou maken in de soap. Nu de soap weer populair is willen ook graag Babette van Veen (Linda Dekker) en Inge Ipenburg (Martine Hafkamp) willen weer in de huid kruipen.

2 comments on “Wilbert Gieske wil terug in GTST

Geef een reactie