Het zal niet lang meer duren voor Rik en Charlie samen in het huwelijksbootje gaan stappen. Vandaag heeft RTL een promo prijs gegeven waarin de eerste beelden van de bruiloft al te zien zijn. Het wordt een spraakmakende bruiloft met opmerkelijke comebacks.

Zo kruipt Charlotte Besijn nog eens in de rol van Barbara Fischer en zal ook Joke Bruis rond de aflevering terug keren in de soap, zij zal als Maria de Jong ook de bruiloft van haar zoon willen bijwonen.

Dit zorgt voor velen spanningen. Mag Maria wel komen op de bruiloft? Maria is in de 4000e aflevering weg gegaan uit Meerdijk na een felle ruzie met haar zoons. Wil Rik zijn moeder er wel bij hebben op de mooiste dag van zijn leven? In de promo kunnen we alvast zien dat het weer verkeerd gaat voor het altaar. Charlie kan alle druk en emoties niet aan en zal Rik alleen laten staan voor het altaar.

Het is niet de eerste keer dat GTST komt met ellende voor het altaar. Voor het altaar is er al heel wat gebeurd in Meerdijk. Zo is Simon Dekker voor het altaar dood geschoten, werd Charlie voor het altaar afgewezen door Milan en overleed Roos aan een hartstilstand. Het belooft dus ook de komende tijd nog erg roerig te blijven in het fictieve Meerdijk.

Geef een reactie