• 14 januari 2011
  • Redactie
  • 0

Vanavond kunnen we twee keer genieten van de soap GTST. Natuurlijk verschijnt om 20.00 uur de reguliere uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar om 22.30 uur kunnen we op RTL 4 ook genieten van de persiflage op GTST. In het programma de TV Kantine persifleren Carlo Boszhard en Irene Moors de bekende soap.

In de aflevering van vanavond wordt voor het eerst na Pittige Tijden, weer een persiflage gemaakt op de populaire soap. Irene Moors is in de huid gekropen van Laura Selmhorst. Jef Alberts worden gepersifleerd door Carlo Boszhard. Maar dit keer is er ook een speciale gastrol weg gelegd. Jan Kooijman zal in deze aflevering namelijk ook een grote rol spelen. Dit is opmerkelijk, vorige week werd Jan Kooijman namelijk zelf nog op de hak genomen door het bekende duo. Het resultaat is vanavond te zien om 22.30 uur op RTL 4, na de liveshow van The Voice of Holland.

Geef een reactie