• 27 januari 2011
  • Redactie
  • 1

RTL ziet een groot talent in GTST acteur Jan Kooijman. Jan Kooijman is een gewild acteur, de vraag is dan ook hoe lang de acteur nog in GTST te bewonderen zal zijn. Velen partijen hebben namelijk grote interesse in het talent.

Jan Kooijman geeft al enkele jaren invulling aan de rol van Danny de Jong in de soap, maar snabbelt inmiddels ook heel wat bij.

Jan Kooijman is namelijk ook deskundig jurylid in het RTL 5-programma So You Think You Can Dance en ook RTL directeur Erland Galjaard zit grote potentie in de acteur. “Ik vind Jan Kooijman talentvol, daar moeten we iets mee doen. Er loopt zo veel talent bij ons rond. Wat dat betreft zijn we een verwende omroep”, aldus de programmadirecteur in het Algemeen Dagblad. Afgelopen jaar won de acteur nog de Televizier Talent Award en vorige week was er ook al vanuit de musicalwereld interesse in de acteur.

1 comment on “RTL heeft grote plannen met Jan Kooijman

  1. Jij Bent zo een lekkerding en ik heb je als mijn idooll !! je bent gewoon de bestee !! Groetjes anoniempppjeee 1!

Geef een reactie