• 27 januari 2011
  • Redactie
  • 0

Ex GTST’er Robin Zijlstra stapt in het huwelijksbootje, daar kopte de Telegraaf vandaag mee. De 30-jarige acteur werd bekend door zijn rol als Milan Verhagen in GTST. In het tweede seizoen seizoen van Idols deed de acteur ook eens mee.

Het is een opmerkelijke stap van de acteur om het huwelijksbootje in te stappen. “Nooit gedacht dat iemand zoals ik, die altijd tegen het huwelijk heeft aangeschopt, nu zelf gaat trouwen.”, zo liet de 30-jarige acteur weten.

Een lange tijd heeft Zijlstra zich verzet tegen alle burgerlijke dingen. Trouwen en samenwonen vond hij overbodig en zag daar niet het nut van in. “Samen een kindje krijgen zegt mij veel meer.”, aldus Robin. Momenteel is het ook al zover. Zijn vriendin Linda is momenteel in verwachting van een dochter en wilde wel heel graag trouwen. “We zijn nu vier jaar samen. Bovendien weet ik toch zeker dat ik de rest van mijn leven samen wil blijven.”

Rond mei wordt de kleine spruit verwacht. De trouwerij laat nog wel even op zich wachten. Het stel wil pas het huwelijksbootje instappen als het kindje de bruiloft kan mee maken.

Geef een reactie