• 27 januari 2011
  • Redactie
  • 0

In weekblad Party gaf Robin Martens een interview weg. Robin Martens timmert aardig aan de weg als zangeres en actrice. Dit jaar kreeg ze landelijke bekendheid door haar rol in de soap GTST. Ze speelde de dochter van Rik en Anita.

In de soap kreeg ze een relatie met Sil Selmhorst, die de moordenaar bleek te zijn van Rutger Goedhart. In het dagelijkse leven deelt ze haar leven echter met een studiegenoot. Orlande do Brito is haar vriendje, al anderhalf jaar lang. In het weekblad zegt ze:”Orlando zit bij mij op school, waar hij een avondopleiding volgt. Ik heb hem daar ontmoet, maar stiekem had ik hem eerder al gezien bij een toneelstuk. Ik vond hem toen al leuk. Orlando wist dit niet, want hij zag mij helaas niet staan. Gelukkig heb ik hem uiteindelijk toch nog weten te versieren.’

Haar vriendje is 24 jaar, terwijl Robin zelf nog maar 18 jaar is. Toch speelt de leeftijd totaal geen rol in hun relatie, zo liet ze weten in het weekblad. Beiden volgen zij een studie aan het Mediacollege in Amsterdam.

Geef een reactie