Rikki doet vanavond een romantische belofte aan Sil, maar het is de vraag of ze die kan waarmaken. Ze wilt zelfs 15 jaar op Sil wachten.

Sjoerd brengt Rikki naar het politie bureau zodat ze naar Sil kan gaan. Sil kan het niet waarderen dat ze gebracht is door Sjoerd en wordt boos op haar omdat ze volgens hem al binnen een week naar een ander is gegaan. Sil is er klaar mee, hij maakt het uit!

Nadat Edwin Lucas het huis uit heeft gezet gaat mond de woordenwisseling uit in een worsteling. Lucas kan het niet meer aan als Edwin zich bizar tegen hem gedraagt en hem uitscheld voor “vuile flikker”. Lucas is het hier niet mee eens en de spanningen lopen hoog op.

Ludo is woedend dat hij niet weet dat Maxime op vakantie is en Amy alleen thuis is met Danny. Hij vindt namelijk dat alleen hij het recht heeft om voor Amy te zorgen als Maxime er niet is voor haar. Maxime heeft ondertussen besloten dan Danny voor Amy gaat zorgen. Ludo komt langs om tegen Danny te vertellen dat hij Amy mee neemt, Danny staat er op dat daar niks van in komt omdat Ludo anders bezoek krijgt van de politie.

1 comment on “Rikki en Sil uit elkaar!

 1. hoi rikki en sjoerd
  jullie zijn gewoon verliefd op elkaar
  jullie morgen niet uitmaken dat is niet aardig
  en ik stel voor dat jullie gewoon verliefd zijn
  het komt wel goed tussenjullie
  xxxxxxxxxxxxxxxx lotte eulderink

Geef een reactie