• 12 januari 2011
  • Redactie
  • 0

In de GTST-uitzending van gisteravond heeft Raynor Arkenbout (Edwin Bouwhuis) publiekelijk een tattoo vertoond, hij werd direct daarna overspoeld met reactie’s. De acteur heeft uitgebreid reactie gegeven op zijn hyves en alle vragen beantwoord.

De meest gestelde vraag is of de tattoo echt is, Raynor antwoorde hierop dat hij zo echt is als het maar kan. Ook kreeg hij veel reacties van mensen die zeiden dat Raynor hem de type er niet voor vinden. “Dat hoor ik wel vaker, maar ik ben opgegroeid met tatoeëerders in mijn familie”. De oom van Raynor heeft een tattooshop in Amsterdam, die hij overgenomen heeft van de opa van Raynor. Volgens Arkenbout is hij dus degelijk wel een type ervoor.

In GTST heeft Edwin de tattoo laten hebben zetten voor een overleden vriend Jeroen, maar in het echte leven heeft de tattoo een andere betekenis. Volgens Raynor heeft het te maken met zijn ouders. “Zoals sommige was opgevallen zijn de vleugels van vlammen gemaakt (ook is dat op zijn pootjes terug te zien).  De uil zelf staat namelijk voor mijn vader die in mijn ogen erg wijs en kalm is. Hij gebruikt logica als denkwijze. Mijn moeder is daarin een ware tegenpool. Zij staat voor de passie en emotie waarmee zij leeft. Als je die twee combineert, dan heb je mij. Jep, ik ben een vlammende uil.’

Hij verklapt ook dat hij nog meer tattoos heeft. ‘Ja ik heb er nog eentje die Edwin niet heeft. Het is een tattoo van Long Island, New York. Daar heb ik een half jaar gewoond op m’n 17e. Het was een belangrijk half jaar voor mij. Belangrijk genoeg voor een tattoo’, aldus de acteur. Bekijk hier zijn zelfgemaakte foto van zijn dragende uil.

Geef een reactie